Przegląd w Auto Danecki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kobolek
    Classic
    • 2011
    • 8

Przegląd w Auto Danecki

Witam!

Czy mogłby ktoś wstawić zdjęcie mdi jak wygląda montaż jego w schowku?? bo rozumiem że tam jest miejsce przeznaczone na niego. czy przy kupnie mdi muszę na coś uważać? tzn aby pasowało do swinga?
  • Big Wojtek
    Rider
    • 2010
    • 440
    • Hyundai

Przegląd w Auto Danecki

W lutym mojemu bolidowi stuknie 2 lata i jednocześnie ok 30 kkm. Jako, ze będzie juz po gwarancji, opcji ASO raczej nie biorę pod uwagę.
    Byłem w jednym wymienić olej po 15 kkm. To było ich jedyne zadanie. Tak przelali, ze pózniej strzykawką nadmiar odciągałem
    No ale fajnie by było, zeby ktoś kumaty zerknął na ten samochód. Pomyślałem o Auto Danecki w Piekarach. Opinie w necie mają dobre. Na OCP było parę pozytywnych wzmianek, ale w większości z roku 2010.
    Ktoś z Was tam bywa, serwisuje, ma cokolwiek do powiedzenia? :wink:

Za przegląd (sama robocizna, olej i filtry własne) chcą 150 zł. Pewnie się skuszę, ale jakby ktoś potwierdził, ze przegląd w ich wykonaniu to nie tylko wymiana oleju, byłbym spokojniejszy :wink:

Komentarz

• Andja
      Rider
      • 2006
      • 596

kupiłem auto co miało wycinany dpf u nich....i niestety przez pół roku byłem częstym gościem w warsztacie, raz dwa razy w miesiącu (kontrolka filtra, podwyższone obroty, nierówna praca silnika, kopcenie).

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Mechaniczne wyciecie to jedno, a emulator albo zmiana softu to drugie.
        Spritmonitor.de

Komentarz

• Andja
          Rider
          • 2006
          • 596

co nie zmienia faktu, że się nie popisał.
          z drugiej strony na placu stały fury z całego województwa śląskiego i to z wysokiej półki (Q7, A8 itp)

Komentarz

• Big Wojtek
            Rider
            • 2010
            • 440
            • Hyundai

Dzięki za odpowiedź. Moze i się nie popisali, ale mam nadzieję, że do przeglądu się przyłożą. W końcu to znacznie prostsze :wink:

Komentarz

Pracuję...